I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Massage mogelijkheden

Sinds kort bieden wij ook massage aan bij u thuis of in uw vakantiewoning!

Duo massage is ook mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij communiceren het liefst per app: 06-19008300

OP VRIJDAGEN KRIJGT U 5% KORTING!

Voor thuisbezoek vragen wij 15,- extra aan reiskosten/klaarzettijd.

Bekijk al onze massage mogelijkheden!

Ontspanningsmassage 

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Het doel van ontspanningsmassage is om een volledige ontspanning te bewerkstelligen in het lichaam. De ontspanningsmassage geeft een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor u zich weer als herboren voelt.

50 min- 64,95

25 min- 44,95

Eigenlijk wel voor iedereen die graag lekker ontspannen gemasseerd wil worden. Het is vooral prettig als je je wel eens “leeg” of flink vermoeid voelt na een drukke werkweek. Maar ook als je je verder goed, gezond en prettig voelt kan een ontspannende massage heerlijk zijn. Kortom de ontspannende lichaamsmassage is zo goed als geschikt voor iedereen.

Het accent ligt vooral op het ontspannende effect waarbij naast het afvoeren van afvalstoffen ook de bloedcirculatie en stofwisseling worden geactiveerd. Hierdoor zullen diverse lichaamsfuncties beter gaan functioneren waardoor u zich fitter zult gaan voelen. Bij de massage lig je in je ondergoed op de massage tafel. Je wordt netjes afgedekt met handdoeken. Het te masseren gedeelte wordt vrij gelegd.

Ontspanningsmassage met Aromatische olien

Een ontspannings massage is heerlijk, maar met deze geuren is het extra genieten!

Kies de geur die u het heerlijkste vind ruiken. Eerst thuis douchen en dan kunt u er nog uren van nagenieten!

50 min- 66,95

25 min- 45,95

Eigenlijk wel voor iedereen die graag lekker ontspannen gemasseerd wil worden. Het is vooral prettig als je je wel eens “leeg” of flink vermoeid voelt na een drukke werkweek. Maar ook als je je verder goed, gezond en prettig voelt kan een ontspannende massage heerlijk zijn. Kortom de ontspannende lichaamsmassage is zo goed als geschikt voor iedereen. En het gevoel van herboren voelen zwoelt met deze aroma geuren nog extra lang na....

Het accent ligt vooral op het ontspannende effect waarbij naast het afvoeren van afvalstoffen ook de bloedcirculatie en stofwisseling worden geactiveerd.

20048238_xxl-1200x480.jpg

Sportmassage

Deze massage is bedoeld voor het behandelen van uw pijnlijke spieren en sportblessures. Een intensieve massage, die uw doorbloeding stimuleert en uw lichaam helpt om sneller te herstellen.

Spotmassage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame technieken, afgewisseld met snelle en diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, worden er mechanische prikkels op het lichaam uitgeoefend. 

 

50 min- 69,95

Een sportmassage is niet alleen, zoals de naam doet vermoeden, bedoelt voor sporters. Het is vooral ook een aanrader voor niet sporters omdat deze een ontspannende werking op het gehele lichaam heeft. Niet-sporters kunnen dezelfde reacties hebben als sporters. Dit kan bijvoorbeeld door een langdurige blootstelling aan overbelasting, verkeerde werkhouding of stress komen. Zo vloeit alle stress en spanning uit het lichaam weg. Een sportmassage is dus vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest.

Massage van de benen

De benen en de kuiten hebben het maar zwaar te verduren. We zijn de hele dag druk in de weer en verwachten dat ze ons zonder problemen overal naartoe brengen. Een keer wat extra zorg en aandacht geven is daarom een hele goede keus! Met een speciale massagetechniek worden de afvalstoffen uit de benen gemasseerd.

Onder de bovenbenen behoren ook de hamstrings.

25 min- 44,95

Extra aandacht voor probleemgebieden

Buikmassage

Speciale buikmassage die ontspannend werkt.

Of juist een stimulerende  voor mensen met darmklachten.

20 min-39,95

Deze massage kunt u combineren met darmspoeling/colonhydrotherapie

Massage voorzijde

Armen, benen, buik en schouders aan de voorzijde worden heerlijk gemasseerd.

25 min-44,95

Bij een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd.

Massage Hotstone

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius.
Vandaar de naam hot stone. 
De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. 
De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

50 min- 69,95

De warmte van de stenen heeft een heerlijk ontspannend effect op vermoeide of pijnlijke spieren.

stoelmassage-wat-is-stoelmassage.jpg

StoelMassage 

Goed voor welzijn, productiviteit en werktevredenheid. Een stoelmassage heeft in 89% van de gevallen een gunstig effect op de werkprestaties.

Stoelmassage tijdens werktijd wordt door de overheid gestimuleerd en is fiscaal aftrekbaar. Dankzij stoelmassages voelen werknemers zich gezond en ontspannen en nemen...

50 min- 64,95

Deze massage wordt ook gegeven aan mensen die liever zitten dan liggen.

download.jpg

Fibro Massage 

Massage verlicht bij fibromyalgie de pijn, angst en somberheid. Uit onderzoek blijkt dat massage alleen de pijn verlicht als ze minimaal 5 weken achter elkaar wordt uitgevoerd. Ook voor significante angst reductie en reductie van somberheid bleek meer dan 5 weken massage noodzakelijk. 

50 min- 64,95

We raden u aan naast deze vorm van massage een orthomoleculair consult te overwegen. Omdat uit follow-up onderzoek blijkt dat massage tijdelijk een verlichting van de klachten geeft, maar niet op lange termijn.

Uiteraard staat het u vrij om te genieten van de tijdelijke verlichting zonder verdere afspraken.