top of page

Praktijk Natuurlijk Gezonder

Uw voeding is uw geneesmiddel, uw geneesmiddel is uw voeding

"Mijn naam is Hilde Tanis,  Orthomoleculair Geneeskundige. Vooropleiding Verpleegkunde. Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de zorg in diverse funkties. Ben ik verder gaan studeren en heb deze complementerende studie in voedingsstoffentherapie afgerond in augustus 2009". Sinds Oktober 2009 heb ik een eigen praktijk.
Naast mijn heel praktische manier van werken vanuit de voeding en suppletie heb ik ook meerdere trainingen gevolgd voor coaching, NLP en psychosociale therapie. Om zodoende mensen ook te kunnen begeleiden op emotioneel terrein.
 
Ik bestrijdt liever geen symptomen, maar los veel liever de oorzaak van uw klachten samen met u op.
Zodoende verdwijnen dan ook de symptomen. Bent u ook benieuwd waar uw klachten vandaan komen en wat u eraan kunt doen?
 
Dan maak ik graag een afspraak met u en starten we allereerst met de EIS gezondheidsscan, dit duurt slechts 2 minuten, dan kunt u het direct ook zelf zien. Het prettige aan deze apparatuur is dat u ook precies kunt zien wat er verbeterd is en met hoeveel vooruitgang. Dus suppletie en effect meten= weten!"

Met de Asyra kan ik u veel kosten voor laboratorium onderzoek besparen! Zowel voedselintolerantie, allergie, en schimmels kunnen we op aanwezigheid testen via dit revolutionaire systeem in slechts een paar minuten! Twijfelt u aan bepaalde producten zoals wasmiddel, wijn, supplementen, etc, neemt u dat gerust mee, dan testen we dat direct uit.

 

Voedselintoleranties vragen vaak nogal wat van u in de aanpassing van uw voedsel. Graag adviseer ik u op een manier die bij u past zodat u het ook op lange termijn vol kunt houden en met plezier kunt blijven genieten van uw eten!

 

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht met vragen over het oesterpoeder!

 

Vanuit de 2 scans, uw verhaal en evt aanvullend laboratorium onderzoek zoek ik naar de oorzaak van uw klachten. Daarna stel ik een suppletieschema op,  geef ik u graag praktische voedingsadviezen en/of emotionele begeleiding!

 

Prijzen 1-1-2022

Een intake duurt 90 minuten en kost u  135,00 euro. In de avond 150,-

Vervolgconsulten duren 60 of 30 minuten en kosten 100,00 of 60 ,- euro.

Ook is het mogelijk om te komen naar het avondspreekuur voor 110,- euro per uur. 

Vergoedingen hiervoor vind u onder vergoedingen voor alternatieve Geneeskunde. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG/RBCZ. Vergoedingen kunt u vinden in het pakket van uw aanvullende verzekering.

U kunt bij mij pinnen, binnen een week ontvangt u uw factuur die u kunt doorsturen naar uw verzekering.

 

 

Verwerking van vertrouwelijke informatie:

De beginfase van de behandeling wordt gekenmerkt door het verzamelen van informatie, benodigd voor de behandeling, de vorming van vertrouwen en de ontwikkeling van het therapeutische contact.

De informatie bestaat uit dat wat u zelf aan ons doorgeeft en de uitslag van de EIS scan en scanning met de Asyra of, na overleg met u, aanvraag voor laboratorium onderzoek of dat wat door derden wordt verstrekt. Het kan zijn dat wij u ook vragen om vragenlijsten in te vullen.

Al uw gegevens worden door ons 20 jaar bewaard. Dit is de wettelijke termijn. Uw eigen behandelaar, de assistent en de administrateur van de praktijk zijn de enigen die hebben toegang tot uw dossier. In uw dossier zijn behalve eventuele correspondentie, het behandelplan en de evaluaties ook de aantekeningen van de behandelaar opgenomen. U hebt recht van inzage in uw dossier.
 

KvK 24470364

BTW:Nl001571993B71

bottom of page