top of page

Praktijk Natuurlijk Gezonder

Uw voeding is uw geneesmiddel, uw geneesmiddel is uw voeding

"Mijn naam is MSc. Hilde Tanis,  Verpleegkundig Specialist GGZ en Orthomoleculair Geneeskundige. Vooropleiding Verpleegkunde. Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de zorg in diverse functies. Heb ik sinds Oktober 2009 een eigen praktijk in Leefstijlgeneeskunde en in 2022 mocht ik daar Verpleegkundig Specialist GGZ aan toevoegen..
Naast mijn heel praktische manier van werken vanuit de voeding, kennis van suppletie en indien nodig medicatie heb ik ook meerdere trainingen gevolgd voor integrale psychotherapie, NLP, EMDR en psychosociale therapie. Ik ben bekend met de diagnostiek en behandeling van ADHD en autisme, CGT technieken, Schema therapie, ACT,  VERS (emotie regulatie) en IPT.  
Ik bestrijdt liever geen symptomen, maar los veel liever de oorzaak van uw klachten samen met u op. Bent u ook benieuwd waar uw klachten vandaan komen en wat u eraan kunt doen? 
 

Orthomoleculaire Therapie wordt niet vergoedt maar kan van grote meerwaarde zijn. Daarvoor gebruiken we meetapparatuur zoals de EIS en de ASYRA evenals bloedonderzoek of ontlasting onderzoek. Met de Asyra kan ik u veel kosten voor laboratorium onderzoek besparen! Zowel voedselintolerantie, allergie, en schimmels kunnen we op aanwezigheid testen via dit revolutionaire systeem in slechts een paar minuten! Twijfelt u aan bepaalde producten zoals wasmiddel, wijn, supplementen, etc, neemt u dat gerust mee, dan testen we dat direct uit.

 

Voedselintoleranties vragen vaak nogal wat van u in de aanpassing van uw voedsel. Graag adviseer ik u op een manier die bij u past zodat u het ook op lange termijn vol kunt houden en met plezier kunt blijven genieten van uw eten!

 

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht met vragen over het oesterpoeder!

 

Een intake duurt 90 minuten en kost u  150,00 euro. In de avond 175,-

Vervolgconsulten duren 60 of 30 minuten en kosten 100,00 of 60 ,- euro.

Ook is het mogelijk om te komen naar het avondspreekuur voor 110,- euro per uur. 

U kunt bij mij pinnen of contant betalen.

 

 

Verwerking van vertrouwelijke informatie:

De beginfase van de behandeling wordt gekenmerkt door het verzamelen van informatie, benodigd voor de behandeling, de vorming van vertrouwen en de ontwikkeling van het therapeutische contact.

Het kan zijn dat wij u ook vragen om vragenlijsten in te vullen.

Al uw gegevens worden door ons 20 jaar bewaard. Dit is de wettelijke termijn. Uw eigen behandelaar, de assistent en de administrateur van de praktijk zijn de enigen die hebben toegang tot uw dossier. In uw dossier zijn behalve eventuele correspondentie, het behandelplan en de evaluaties ook de aantekeningen van de behandelaar opgenomen. U hebt recht van inzage in uw dossier.
 

KvK 24470364

BTW:Nl001571993B71

bottom of page