top of page

Orthomoleculaire Therapie;

Ik behandel "evidence based"

Dus methodes en supplementen die bewezen effectief zijn. Vandaar dat ik graag wil meten=weten.

 

Hilde Tanis; "Ik onderzoek de biochemie van uw lichaam en zoek uit waar u tekorten van heeft, of meer van gebruikt dan nodig is. Ik vraag u de uitslagen van recente onderzoeken mee te nemen naar de intake.

De EIS wordt standaard gebruikt tijdens het consult voor Orthomolecaire Therapie. Ook uw voedings en slaappatroon wordt bevraagd tijdens het consult. 

Aanvullend wordt gebruik gemaakt van de Asyra en wordt evt bloed/ontlasting laboratoriumonderzoek aangevraagd. Zo gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem.

 

Aangezien ik de tijd neem om u en uw klachten te leren kennen ontstaat er vaak al met de intake een duidelijke richting over waar we de oorzaak kunnen vinden.

Voor de intake neem ik 90 minuten de tijd. Kosten zijn 130,00 euro per intake. in de avonduren 145,00.

Vervolg afspraken duren meestal 60 minuten of 30 minuten. Kosten zijn 95,00 euro per uur of 55,- per half uur. Dit wordt grotendeels door uw zorgverzekeraar vergoedt. Kijkt u onder het kopje vergoedingen.

 

Ik behandel wetenschappelijk verantwoord en niet energetisch. En controleer ook bij ieder bezoek de effectiviteit van de behandeling op grond van wat u zelf ervaart en wat ik meet met de EIS bodyscan. Tevens kunt u bij mij terecht voor emotionele/ communicatieve vraagstukken. En ben ik ervaren voedingscoach en gepassioneerde spreekster voor groepen, waar ik verschillende onderwerpen voor gezonde voeding, of gezondheidsklachten verbeteren met voeding graag onderwijs!

 

 

KvK 24470364

BTW:Nl001571993B71

bottom of page