top of page

Even voorstellen....

 

Mijn naam is Steffie Sperling, logopedist en praktijkhouder van logopediepraktijk Sperling.

Ik ben geboren in 1980  en woonachtig in Goedereede.

Ik ben gediplomeerd logopedist sinds januari 2004 en geef sindsdien logopedische therapie in Hellevoetsluis en op Goeree-Overflakkee. Wij werken vanuit de praktijk, maar komen indien nodig ook bij de mensen thuis, of op school bij uw kind.

 

 

Bij mij kunt U terecht voor alle soorten logopedische therapie, de patiënten zijn dan ook erg gevarieerd wat betreft leeftijd en klachten.

In het kader van kwaliteitsbeleid ben ik begeleider en lid van een kwaliteitskring en volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen om de patiënten een zo actueel mogelijke behandeling te kunnen bieden.

Zo heb ik een extra kwalificatie in de behandeling van kinderen met ADHD en PDD-NOS, het geven van preverbale logopedie, OMFT, en motiverende gesprekstechniek.

 

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tevens heeft logopediepraktijk Sperling in 2014 de prestigeuze vrijwillige kwaliteitstoets logopedie gehaald, en daarmee is de hoge kwaliteitsnorm waarmee wij werken bevestigd.

 

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars zodat de behandeling volledig wordt vergoed vanuit het basispakket van uw verzekering.

 

www.sperlinglogopedie.nl

steffie@sperlinglogopedie.nl

0655955071

 

LOGOPEDIE

bottom of page