top of page

In den beginne 

Wat ooit begon als een droom, klein en onopvallend is nu uitgegroeid tot een centrum waar steeds meer mensen op allerlei manieren geholpen worden hun gezondheid terug te winnen.

Initiatiefneemster van dit gezondheidscentrum is Hilde Tanis. Werkzaam als verpleegkundige vroeg zij zich af hoe ze dat vroeger voor elkaar kregen in de zorg, mensen beter maken zonder chemische middelen (medicijnen). De zoektocht naar andere alternatieven dan medicatie begon. Ze vond dit in de voeding en kruiden en een gezonde emotieregulatie en startte na het volgen van een Orthomoleculaire vervolgopleiding een praktijk aan huis in 2008.

 

Na een aantal jaar groei, groeide ook het verlangen naar samenwerking met andere zorgaanbieders om elkaar aan te vullen. Waar voeding van binnenuit werkt, zijn er ook veel methodes die van buitenaf werken. In dat verlangen bleek zij niet de enige in te zijn.

 

De zoektocht naar een gezamenlijke werkplek begon in het voorjaar 2013 en werd beloond met dit prachtige plekje in het voormalige politiebureau te Ouddorp.

thumbnail_image0.png
bottom of page