top of page

Uw voeding is uw geneesmiddel, uw geneesmiddel is uw voeding.

 

Het klinkt soms fijn, "geef mij maar een pilletje, lekker makkelijk!"

En het is ook waar dat het minder makkelijk is om uw levensstijl aan te passen en anders te gaan eten.

Het is ook waar dat u zelf iets kunt doen aan uw herstel. En het is ook waar dat dat geen bijwerkingen geeft! De vraag is natuurlijk... welke voeding past nu bij u? Er zijn zoveel adviezen en verschillende type mensen en bloedgroepen. Als het nu gaat om afvallen of gewoon gezond leven. Wij adviseren u graag over voeding die bij u past!

Uit klinisch wetenschappelijk onderzoek werd al snel duidelijk dat elke persoon een andere testuitslag, dus dat iedereen een andere incompatibiliteit tegen een bepaalde voedingsstof heeft.  

Hierin is elk mens uniek.  

Om die reden heeft iedereen een eigen individueel dieet nodig.

Er kan daarom nooit in het algemeen gezegd worden dat iets gezond is of ongezond is voor iedereen

Zo kan sinaasappel voor de een gezond zijn maar zeer ongezond zijn voor een ander.

Zo kan het eten van de sinaasappel of sinaasappelsap drinken tot verschillende klachten en aandoeningen leiden. 
Maar je bedenkt niet dat die klachten van de sinaasappel komen.
Immers we horen altijd dat sinaasappel zo gezond voor je is.
Je blijft daarom doorgaan met sinaasappels eten en sinaasappel sap te drinken, en zo kan dat na enige tijd tot een ernstige chronische aandoening leiden, van Diabetes Mellitus tot Multiple Sclerose en van Autisme Spectrum Disorder tot schizofrenie.
Wie zou die relatie van voeding en zo een aandoening nu bedenken?

Om te kunnen bepalen welke voedingsstoffen voor u echt gezonde voeding is test ik met de Asyra (u ontvangt direct de uitslag) of vraag ik een bloedonderzoek aan in het laboratorium (bloedafname kan bij ons in de praktijk):
 

Als u niet de juiste benzine in uw auto gooit... werkt de motor niet goed meer!

 

Met uw lichaam is dat niet veel anders. Veel klachten verdwijnen door de voeding te eten die bij u past. In deze praktijk meten we dan ook regelmatig of mensen last hebben van bepaald voedsel. Omdat deze intolerantie reactie soms wel 2-3 dagen uitblijft is dat lastig zelf uit te vinden waar u nu precies op reageert.

 

Binnen 2 weken gaan de meeste mensen die hun voeding aanpassen de eerste drastische effecten al ervaren! Kom langs en het probeer het eens uit.... 

 

 

 

 

 

bottom of page