top of page

Wilt u een afspraak maken voor de Verpleegkundig Specialist of Orthomoleculaire Therapie?

Bel voor een afspraak naar

06-19008300

U kunt ons ook e-mail sturen: info@natuurlijkgezonder.com

Adres

Wilhelminaweg 14

3253BW Ouddorp

Tel: 06-19008300

Openingstijden

Alleen op afspraak.

Van maandag tot vrijdag van 8-22.00

geopend

Bent u niet in staat een gemaakte afspraak na te komen, dan moet u dit minstens 24 uur van tevoren bekend maken. Doet, of kunt u dit niet, dan wordt het normale consulttarief bij u in rekening gebracht.

 

Verwerking van vertrouwelijke informatie:

Al uw gegevens worden door ons 20 jaar bewaard. Dit is de wettelijke termijn. Uw eigen behandelaar, de assistent en de administrateur van de praktijk zijn de enigen die hebben toegang tot uw dossier. In uw dossier zijn behalve eventuele correspondentie, het behandelplan en de evaluaties ook de aantekeningen van de behandelaar opgenomen. U hebt recht van inzage in uw dossier.
Meer informatie vind u op de pagina privacy verklaring.

Bedankt voor uw aanvraag. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen

Wilt u gebruik maken van een vergoeding van uw verzekering? GGZ diagnostiek, psycho educatie, behandeling en medicatie instelling wordt vanuit de basisverzekering vergoedt. U heeft hiervoor wel een verwijsbrief nodig van uw huisarts naar www.1nP.nl, team "De Waarden" in Spijkenisse, behandelaar Hilde Tanis.

 

Orthomoleculaire Therapie wordt niet vergoedt. 

Indien u een afspraak wilt annuleren kunt u dat kosteloos uiterlijk 24 uur van te voren doen. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

bottom of page