top of page

Wij zijn sinds April 2016 sponsor voor 14-jarige zwemster Sophie de Jonge!

Wat kun je je als zwemster nog meer wensen dan een multidisciplinair team van Gezondheidsexperts als je op hoog niveau wilt kunnen presteren in de topsport?

 

 

 

 

 

 

 

Het gezondheidscentrum in Ouddorp staat voor een gezonde geest in een gezond lichaam, zonder gebruik te maken van chemische medicatie.

Initiatiefneemster van het centrum, Orthomoleculair therapeut Hilde Tanis, is erg onder de indruk van de 14 jarige topzwemster uit het Nederlands Jeugdteam, Sophie de Jonge uit Stellendam. De 2 VWO scholiere is naast haar opleiding ongeveer 17 uur per week aan het trainen om het beste uit haarzelf te halen. Met evenzoveel reistijd per week is dat een behoorlijke belasting en toch wil je dan gezond en fit blijven en het liefst ook nog als je later ouder bent. Juist daar dacht Hilde Tanis dit Flakkeese talent te kunnen ondersteunen vanuit het Gezondheidscentrum.

In het gezondheidscentrum zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd, welke belangeloos hun expertise inzetten om Sophie haar dromen te helpen waar te maken. Samen met Gestaltpsychotherapeut  Ans van de Steeg verzorgt Hilde Tanis een jaar lang Sophie haar sportvoeding. Uitgebalanceerde eiwitten, vitaminen en mineralen die het lichaam sneller laten herstellen na intensieve trainingen. Annabell Magdeburg – de Jong heeft een sportopleiding gevolgd en verzorgt in het gezondheidscentrum Pilatus, ontspanningsoefeningen en persoonlijke coaching. Zij helpt Sophie o.a. met racevisualisatie en ademhalingstechnieken. Ten slotte zorgt Osteopaat Demis Blaasse dat eventuele sportblessures snel behandeld en zoveel mogelijk voorkomen worden zodat Sophie kan blijven trainen. Zijn technieken kunnen lokaal een blessure behandelen, maar hebben ook hun uitwerking op de gehele bewegingsketen zodat herhaling of vervolg letsel voorkomen kan worden. 

bottom of page