Bjoetiful Joe

Personal training met lifestyle coaching.

 

Samen gaan we kijken wat de behoefte en de wens is en hoe we daar uiteindelijk kunnen komen door middel van trainingen op maat, voedingsschema’s / richtlijnen en coaching.

 

Bewustwording van wat jouw gedrag je heeft gebracht en waar je naar toe wilt. Vraagstukken hierbij kunnen zijn:

Wat heb je daar voor nodig?

Hoe ga je dat aanpakken?

Wat heb je al geprobeerd en wat heeft dat je opgeleverd?

Heeft het je iets positiefs opgeleverd? Of heb je je doel nog niet helemaal bereikt?

Hier gaan wij samen aan werken, om dichter bij jouw doel te komen. 

Mijn werkwijzen

 

Ik begin eerst met een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden of op een andere gewenste locatie (kantine, Sportcafé ’t Kraaienest, camping, etc.)

Tijdens dit gesprek vertel ik over de mogelijkheden en kijken we natuurlijk of het klikt. Klikt en klinkt het positief dan kunnen we een afspraak maken voor een intake, dit kan ook aansluitend op het kennismakingsgesprek. Tijdens de intake gaan we in op de wensen, mogelijkheden en uitdagingen.

 

Er wordt gekeken welke aanpak het beste jou past, waar jij je prettig bij voelt.

 

Na de intake ontvang je (per mail) van mij je trainings- en voedingsschema met een uitleg. Bij de personal training gaan we bij de eerste training de oefening doornemen en natuurlijk uitvoeren. Ook maken we afspraken wanneer we trainen en wanneer de voortgang gesprek zullen plaatsvinden. De gesprekken zijn gebaseerd op de NLP-coachingstechnieken. 

 

Als het weer het toelaat zullen de trainingen zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. De omgeving is te mooi om niet te benutten. Trainingen kunnen uiteraard ook plaatsvinden in het gezondheidscentrum Ouddorp, sportschool of bij jouw thuis. Uiteraard zal dit in overleg gaan.

 

Fysiek zullen we een aantal metingen doen (vetpercentage & omvang). Deze meting zal eens per maand herhaalt worden. 

Neem kontakt op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek!