top of page

Hartelijk welkom!

U wilt...

-Uw gewichtsproblemen oplossen?

-Uw gehele gezondheid op alle gebieden bevorderen?

-Meer energie en vitaliteit krijgen?

-Tot op hoge leeftijd zo fit en gezond mogelijk zijn?

Anders eten is geen hongerkuur! Lekker en gezond eten en tegelijkertijd vliegen de pondjes eraf!

 

Wij zorgen voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie.
Met behulp van ons programma kunt u onder begeleiding uw huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is bloedonderzoek en eventueel onderzoek om te kijken of er voeding is waar u niet goed tegen kunt. 
U mag zo uw weg naar succes ontdekken en zorgen dat u uw persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en uw gezondheid bevordert.

Hoe werkt het programma?

Uw individuele onderzoek brengt uw persoonlijke "lichaamschemie" met de bij u passende „voedingsmiddelenchemie" in een nieuwe, metabolische balans. U gebruikt niet alleen gezonde en de voor u noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar u eet veeleer ook díe voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om uw verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen. Uw plan brengt uw gehele persoonlijke fysieke situatie in kaart en is derhalve uitsluitend op u en uw gezondheidstoestand van toepassing.

Waarom werkt het?

Het doel van het voedingsplan is het ondersteunen van uw gezonde stofwisseling en het reguleren van uw gewicht. Om uw doel zo vlot mogelijk te behalen in een periode die u kunt overzien, wordt u begeleid door speciaal opgeleide begeleiders. 

Waardoor zou u nu wel gewichtsverlies kunnen bereiken?

Door uw individuele voedingsadvies krijgt uw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze uw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleert u gemakkelijk en blijvend uw gewicht en versterkt u uw totale hormoonhuishouding.

Welke verbeteringen van de gezondheid bereik ik nog meer?

De omschakeling van het lichaam naar passende, gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten, vooral in combinatie met geschikte beweging. Het herstel van de natuurlijke voedingsbalans bewerkstelligt het herstel van een natuurlijk lichaamsgewicht.
Tegelijkertijd verbetert uw uithoudings- en concentratievermogen en stijgt uw totale energieniveau. U slaapt beter, uw fysieke en psychische kracht neemt toe, u voelt u over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straalt u ook uit! U breekt uw lichaamsvet af en spaart uw spier- en bindweefsel door anders te gaan eten, dat wil zeggen dat uw huid strak en glad blijft.

Wanneer moet ik beslist met dit programma beginnen?

Deelnemen aan het programma is voor u zinvol en waardevol;

 • als uw gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt en u op een gezonde manier wilt afvallen;

 • als er al sprake is van gezondheidsproblemen, die met overgewicht of een verkeerde voeding samenhangen. Dat kunnen bijvoorbeeld ziekten zijn als diabetes type II, reuma, chronische migraine, vetstofwisselingsstoornissen, slaapproblemen, eczeem en 
  hoge bloeddruk;

 • als u, ongeacht uw leeftijd, energiek en fit wilt zijn met een groot uithoudingsvermogen.

4 stappen

In vier eenvoudige stappen naar uw persoonlijke doel:

1.  Tijdens de eerste afspraak.....
- krijgt u nadere informatie over het programma 
- bespreekt u met uw begeleider uw wensen en uw doel 

- Wilt u verder met het aanvragen van het onderzoek? Dan volgt stap 2
2. Uw persoonlijke gegevens en belangrijke informatie worden vastgelegd 
- We doen bloedafname bij ons in het Gezondheidscentrum. Komt u bij ons voor de bloedafname dan graag 2 uur van te voren niets meer eten of drinken dan water!

- Uw bloed wordt in een laboratorium onderzocht.
Op basis van uw bloedwaarden, de door u gegeven informatie en uw doel wordt nu uw persoonlijke voedingsadvies opgesteld. Het voedingsplan maakt een eenvoudige en probleemloze omschakeling in uw voeding mogelijk. U eet dagelijks drie maaltijden per dag, waarbij u rijkelijk kunt variëren.

3. Uw begeleider geeft u persoonlijke begeleiding
en legt u precies uit hoe u door het volgen van de vier fasen tot succes komt.
Uw begeleider zal u afhankelijk van uw behoefte gedurende de komende tijd ondersteunen.
Uw succes is ook zijn/haar succes!

Als u het programma volgt zullen uw vrienden en bekenden na enige tijd enthousiast reageren op uw vitale voorkomen en uw gewichtsverlies. En zo kunt u, net als uw vele voorgangers, het programma verder aanbevelen.

Wat zijn de kosten en wat levert het mij op?

 

 

U betaald een vast bedrag van 950,- vooraf. Hierbij zitten de volgende zaken ingesloten:

 • De intake en planning

 • Het bloedonderzoek 

 • Het voedingsadvies. Er komen dus geen shakes, pillen of poeder aan te pas.

 • 6 begeleidingsconsulten binnen een periode van 10 weken. De planning van deze afspraken leggen wij van te voren in overleg met u vast.

 • Tijdens ieder consult krijgt u belangrijke informatie over uw programma, mis deze afspraken dus niet! Mocht u door omstandigheden zich onvoldoende met uw nieuwe plan bezig kunnen houden dan is het juist zinvol om hierover te praten en ook meer info te krijgen over uw programma. Geen enkele afspraak zult u voor niets langskomen!

 • Voor korte/praktische vragen is er 6 dagen per week bereikbaarheid via whatsapp.

 • Mocht u onverwachts uw afspraak toch moeten verzetten dan krijgt u een andere optie binnen die week. Mocht u dit moment ook niet kunnen dan vervalt uw afspraak voor deze week, maar krijgt u geen restitutie. Deze aanpak helpt u om vast te houden aan uw voornemen en uw plan vast te houden. De voedingsbegeleidingsafspraken houdt ik 2 dagdelen per week.

 • U ontvangt de eerste keer een factuur van 75,- en daarna wekelijks een factuur van 45,- voor de begeleiding die u kunt indienen bij uw zorgverzekering. In veel gevallen wordt het programma (deels) vergoed door verzekeraars omdat deze begeleiding door de VBAG erkend is. Daarbij wordt uw alternatieve verzekering niet verrekend met uw eigen risico. (CZ vergoedt deze zorg niet!)

 • De kosten van het uitgebreide bloedonderzoek en uw persoonlijke voedingsadvies wordt meestal niet vergoedt deze kosten samen 450,-

 

Ik wens u succesvolle tijd met zeer smakelijk eten toe!

 

Hilde Tanis

Orthomoleculair Therapeut

bottom of page